Velkommen

Klubben har i dag 12 medlemmer, og representerer et bredt spekter av kvinner i ulik alder, utdanning og yrkesbakgrunn. Mangfoldet av kvinner gir inspirerende samvær, fruktbare dialoger, som igjen gjør det mulig å utvikle spennende arrangement og aktiviteter. Dette gjør klubben i stand til å gi donasjoner til prosjekt, som hjelper og styrker kvinners muligheter innenfor helse, økonomi, utdanning og samfunn. Les vårt Nyhetsbrev. Følg oss på sosiale medier, FaceBook – Ålesund og omegn zontaklubb. Bli med som gjest til Sagatun gård 10.5., og/eller Christian Gard 14.6., les mer under nyheter🐥God påske🐥

Vi ønsker flere medlemmer. Vil du være med i vårt aktive, sosiale og engasjerende fellesskap for kvinner, så er du alltid velkommen. Send inn kontaktskjema, så hører du fra oss:

Vi møtes den første tirsdagen i måneden fra september til juni. På møtene har vi inspirerende foredrag, bedriftsbesøk, utflukter, sosiale samvær og gode diskusjoner om ulike prosjekt.

Som medlem får du ta del i et godt kvinnenettverk både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Gjennom arbeid i styre og komitéer oppnår du god personlig og faglig utvikling. Du får også mulighet til både å hjelpe og påvirke kvinners situasjon i verden i samarbeid med engasjerte kvinner. I tillegg er det morsomt, inspirerende og gir påfyll i hverdagen.

Lenke til Zonta sitt internasjonale program

Lenke til nyheter fra zonta Internasjonale

 

KLUBBFAKTA
Ålesund og omegn zontaklubb

Klubbnummer: 1213
Org.nr. 996 130 169
Charterdato: 01.07.1988
Møtedag: 1. tirsdag i måneden
Antall medlemmer: 12
Kontakt President: Grethe Sunde
Brosjyre
Facebooksiden vår

President Grethe Sunde
Besøk SkjeltOle-tunet-22
Fra Digitalt Ledermøte 9.2.22 
Prosjekt Oriflame og Zonta Says No 15.11.21

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Bildekavalkade

Styret 2020-2021. Fra ve Wenche, Grethe, Ragnhild, Laila, Lillian

I 2019 utlyser ZI stipender til   veldedige organisasjoner som arbeider for å bedre kvinner/ jenters vilkår i lokalsamfunnet. Se lenke her: Centennial Grants

30-årsjubilanter Elsa-Karin Wollen og Tove Ulvestad